Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nu är det bara en dag kvar till årets SM i XCO nere i Jönköping..
Har tagit det lugnt igår och idag, igår med ett besök hos Nils på Ulriksdals Naprapatklinik som gjorde en toppen massage på benen och avslutade lite med stötvågsmaskinen!

Idag har jag fixat det sista med Cykeln och extrahjulen, fått på en ny Klinga fram från Kvalitetstid och tror att jag har det mesta underkontroll..
Vi gasar ner i morgon på förmiddagen så jag kan träna på banan, nu läste jag precis att dom inte tillåter träning mellan 08:30-19:00 i morgon vilket suger riktigt hårt för oss som inte hade möjlighet att åka ner för den Officiella träningen som var idag kl 14:00-15:30..
Tycker nog att det är lite snålt med tider att träna på, dom kör ju inte äns på XCO banan i morgon underdagen vilket skulle kunna utnyttjas för oss som vill köra några varav på banan..

Annons

Nåja, vi får se hur dom löser det annars är det 19 som gäller  SUCK!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.