Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Skogsdistans med sällskap

Drog iväg strax efter kl 08:00 för att möta upp Jeppe med sällskap ute vid Ängsjö.
Fick sätta på lampan när jag stack för att det fortfarande var mörkt ute.
Termometern visade dock +11 grader och det ett par dagar innan Julafton… Vad är det som händer, ska det va såna här vintrar framöver??
Nåja, vi hade riktigt skoj i skogarna runt Ängsjö (milspåret) sen styrde vi ut mot Runby där vi i drog ett varv på nån gammal KM bana. Avslutade mot Fadderbyn och ett varv på den gamla MTB-slingan innan vi skiljdes åt och jag styrde över Järvafältet och hemåt.

Lite krispig när jag kom hem med 4 timmar på klockan och endast lite sportdryck i flaskan!
Hade på mig arm och benvärmare från Sportful med deras norain material som funkade kanon, inte en tendens till fuktig på benen efter 4 timmar med dränkta stigar och grusvägar.

Annons

Kul dag helt enkelt!

posted from Bloggeroid
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.