Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Sådär Ja

Varit lugnt på träningsfronten idag.
Vi har varit på ultraljud inne i stan för att kolla läget med lilla krabaten i magen som verkar må fint och frodas lagom till dagen-D om + – 27 dagar…
Tänkte försöka komma ut en stund på kvällen men dödspollen tröttheten slog till så jag hoppade över den helt enkelt. Nya tag i morgon och planerad jobbpendling på fredag så får jag nog ihop 5 timmar den här veckan. På söndag är det dags för kolmårdsbiken och hoppas att det ska gå bättre rent prestationsmässigt då detta blir min sista tävling innan Junior föds.

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons