Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

RR Kolmårdsbiken

Började morgonen med att plocka upp Calle i sumpan och sen åkte vi vidare för att plocka
Johan i Liljeholmen.

Det gick relativt lugnt i tätgruppen på vägarna och hängde med bra runt 10:e plats tills vi kom in på första stig partiet. Det grötade ihop sig vid första singeltrackpartiet och jag hamnade fel vid ett lerhål och slog stopp…
Tappade några placeringar och hamnade lite i ett vakuum men hade Ok ben för dagen.
När det var 10 km kvar till mål så brakade sadeln  ihop och lossnade från stolpen!
Tappade sugen och det var bara att försöka trampa ståendes till mål.. Eftersom jag inte kunde vila benen fick jag stanna ett par gånger och stretcha ut krampkänningar i baksidalår.
Uppskattningsvis tappade jag dryga 10 min på detta och gick i mål på 2:44:28

Vinst för Calle idag igen och fick med sig en Kanon som är vandringspriset, så nu mera går han under smeknamnet Calle Kanon…
Trevlig dag med Boysen som avslutades med en vända till värtahamnen för att kolla in bilarna som kör
Gumball 3000

Epic Saddle FAIL..

Annons
Tre Cyklar bak i Opeln

UCI MTB WC Livestream på vägen hem..

Jon Olssons Ride

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons