Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Rehab distans.

Om det finns något som heter så är det precis vad jag pysslat med. Distans går utmärkt att köra. Det känns i stygnen när det blir för stökigt. Då skakar benfläsket under vadmuskeln till och man flexar foten lite mera när det blir stökigt eller brant nedför. Klarälvsbanan körde jag igår. Tråkiga 8 mil med rak cykelväg genom skogen. Inte mycket att titta på bara trampa och vänta in 4 mil så jag kunde vända och åka hem igen. Hittade en fin liten fika plats för en Umara bars och vatten. Lyxfika?.


Efter 4 mil kom räddningen. En kollega skulle köra racer ner mot Karlstad…..välkommet sällskap.

Idag blev det mer distans men orkade inte med mer asfalt. Blev grusvägar och fina lättkörda stigar runt Sörmon, randviken och i2-skogen i 3 timmar. Kändes riktigt skönt i solen och stygnen håller fint.


Nästa vecka kanske man vågar sig på lite hårdare körning med intervaller i skogen.

Annons


Vi hörs!!!

PS försöker nu blogga via mobilen då kanske det blir fler inlägg. Hur ofta hinner man sitta vid en dator……

Anki Berggren
Ambulanssjuksköterska och hästägare med långlopp i sikte. F.d bandyspelare som bytt isen mot skogen. Älskar att cykla, gärna fort och länge på fina singletracks och knixiga stigar. 2014 satte jag mig på en MTB för första gången och blev helt såld. Skrapsåren och blåmärkena har avlöst varandra. Min tävlingsinstinkt har väckts på nytt, älskar att tävla. Följ min väg mot nya mål!

Lämna en kommentar

Annons