Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tog en vilodag idag då benen var lite sega efter gårdagens distans samt lite dålig sömn satte stopp för jobbpendlingen..
Nu är det klart för start, anmälningsavgiften är betald och jag är med på listan.
En annan glad nyhet att cykeln äntligen verkar vara på gång, en av nackdelarna att köra på en Small ram var att dom producerades sist av storlekarna.. Nu kan vi hoppas på lite minusgrader så det fryser till i spåren och man kan komma ut i skogen för att testa lite lätt, finns tyvärr inga dubbdäck till 27,5″ ännu så det måste vara bra förhållanden utan is..
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

1 kommentar

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.