Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Ränneslättsturen 2015, resultat

Nu är årets roligaste deltävling ur långloppscupen avklarad! Det blev en solig dag och banan hade ett suveränt före. Inte torrt så att det blir “dammhalt” och inte fuktigt så att det blev skitigt. Jag låg med i klungan och inledningsvis kändes det riktigt bra. Men så småningom kommer tröttheten och jag tror att det hade gått knappt två mil när ja fick släppa förstaklungan. Sen blev det jaga och mata på så gott benen höll. In genom de underbara kurvorna som liksom alltid är så tokigt kul att cykla. Blev ordentligt trött idag, känns underbart! Rullade in på en trettondeplats vilket jag är nöjd med, elitfältet var väl inte det största idag men det är deras problem;) har dessutom sålt nästan allt kaffe från Kaffeverkstan jag hade med mig så nu blir det hem och bokföra och rosta mer till nästa helg! Maila era beställningar på [email protected] Kul att ni som köper vågar prova! 🙂 Stort tack för all hejarklack längsmed banan och stort tack till päronen för suverän support med husbil och langning! Superhelg!

   
      Smack-Morgan tog i så han blev trött han med!

Annons

  

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.