Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Premiären avklarad

Grym uppslutning på premiären av Norrort Lightbulb i Viksjö denna Torsdagskväll!
26 startande och tror fler hade kommit om det inte regnat hela förmiddagen..
Banan var dock grymt fin, lite hala rötter och berghällar blev en tuff utmaning i pannlampans sken när det skulle cyklas fort 🙂  Men vad skoj vi hade!!!

Snabbast var Ville som tog över takt  pinnen på tredje varvet av fem när jag kroknade lite och tappade ytterligare tre placeringar när växlarna började strula, visade sig att hjulaxeln fått sig en liten tryckare och börjat gänga ut sig!

Vet inte hur det blev resultatmässigt men kan konstatera att rodda en tävling med en arbetsdag i bagaget och ett tight tidsschema är tufft!  TACK Mamma För bullarna och Pappa för hjälp med roddandet, Johan och Rönninge MTB för dom eminenta pilarna och alla andra som hjälpte till eller ställde upp och gasade! Samt Jeppman som är drivande i serien..

Annons

Bilder lär dyka upp inom kort då Jeppe både filmade och fotade!

Foto: Jesper Andersson
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons