Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Paket x2

Tyvärr bara ett (litet) som blev levererat till Julafton…
DHL killen ringde när jag och Malin var på Stinsen och handlade, eftersom vi inte var hemma sa han att jag kunde få en ny utkörning på fredag..  När vi sedan satt i bilen på väg hem så testade jag att ringa killen i fråga och undrade om jag inte kunde möta upp honom och hämta paketet då jag verkligen ville ha ett att öppna i morgon!
Trevlig och serviceminded sa han att det gick bra och vi möttes upp en bit från där vi bor, snacka om service..  Tack DHL!

Det andra paketet (lite större) som är på väg har bytt leverantör vid gränsen och ska levereras av Posten på fredag, tyvärr till jobbet så det blir att kontakta dom och få det ändrat eller åka dit och passa eftersom vi har stängt!

Annars har jag inte gjort så mycket idag men fixat köttbullar till Julbordet har jag hunnit med 🙂
Vad som var i paket 1 kommer jag avslöja i morgon för det är då det är julafton..

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons