Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Nöjd efter Siljanrunt..

Jaha då var väl den riktiga “tävlings” debuten avklarad.
16mil runt Siljansjön. När starten gick så hade vi fått nys om en grupp som skulle köra under 4:30.
Tyvärr så hann dom sticka iväg några minuter före oss, så dom två första milen fick vi jaga på rätt friskt för att hinna ikapp klungan. När vi väl kom ikapp så hade vi snittat 40km/h dom två första milen, rätt hård öppning med andra ord.  Väl med i klungan rullade det på i bra tempo, höll mig rätt långt bak dom första 10 milen men bestämde mig att ta en bättre position efter att vi fått täppa en rejäl lucka än en gång.
Gick upp och hjälpte till med förningen några gånger och det kändes bra i benen. När det återstod ca 4 mil
började vi köra belgisk kedja och var väl runt 20 man. Tempot höjdes ytterligare och många fick släppa kontakten och när det återstod 5km var vi nog bara 10 man kvar.
Tyvärr orkade jag inte hänga med klungan och fick släppa när det var 2km kvar till mål, då var benen helt slutkörda. Rullade i mål på 4tim 16min med en medelhastighet på 37,3 km/h.
Är riktigt nöjd med min prestation så nu är det bara att träna på tills nästa lopp.. Mortracnaaspecus

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.