Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Morognstund

Lvg Pendling med ett Strava KOM igår!
Stötte på Micke F på vägen hem som också satt på cykeln på väg hemåt, jag slapp regnet som stod som spön i backen under större delen av dagen vilket var skönt..
På kvällen så åkte jag till garaget och fixade lite med Malins cykel inför Cykel Vasan nu på lördag.
Vi hade köpt ett par Conti Race King som jag skulle stansa, men det visade sig vara helt omöjligt på hennes fälgar…
Hur jag än försökte fick jag inte hjulet att sätta sig på fälgen trots bra drag med kompressor, däcket kändes för stort på fälgen och jag kunde med lätthet snurra däcket på fälgen när jag krängt på det…
Måste vara att fälgen inte är UST ready men det brukar fungera ändå, det fick bli slang efter någon timmes svettandes och svärandes… Skit och piss Maxxis ska det vara!
Blev Lvg Pendling nu på morgonen igen, bäst att passa på innan hösten och regnet kommer…
Stopp både igår och idag…
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons