Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Misär..

Skulle ut och rulla idag och kom bara till Hagatoppen vände ner på DH slingan och vid sista dubbelhoppet så skulle jag bara små hoppa lite på kanten men när jag landade så skar båda hjulen ner i sanden och jag hade vikten åt vänster så när jag landade krängde det till och båda hjulen pös ut all luft….Fick inte upp något tryck med lilla handpumpen jag hade i fickan så det var bara att bära cykeln upp till macken vid Bilia HagaNorra.
Dom hade ju såklart ingen pump för presta så jag fick skruva loss ventilerna och chocka upp däcken och sen snabbt få i ventilen igen. Efter några försök fick jag i tillräckligt med luft för att ta mig hem.
Väl hemma pumpade jag i 1,5 bar och drog vidare ut till Nickspåret där jag drog ett varv.
Ingen optimal runda men ändå 1t 30min Cykel tid.
Nu väntar besök av goda vänner för lite middag och socialt umgänge. Lät rull i morgon bitti med några sprintar för att få igång benen till lördagen.

Annons
Dubbel platt…
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons