Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Med livet som insats

Körde en lång solorunda upp till Refugio Ninopernicci som ligger på 1600HM, resan upp dit gick fint ca 2.20 bara klättring så stannade jag och tog en cola och en liten påse med chips..
Nu skulle testa en ny väg ner vilket skulle visa sig vara en riktigt svår och smal stig som man fick gå bitvis för att ta sig fram!
När jag sedan kom till ena passet  så tog jag inte den vägen som den planerade rutten var utan sneddade ner mot sjön Ledro och hamnade på en liten stig (454) som var riktigt utmanande tekniskt.
Jag fick gå på ett par ställen där det var så brant att man hade slagit runt framlänges, helt klart skulle jag haft en AM hoj med 140mm slag istället för den 29″ HT.
Punkade en bit ner och drog i en skumpatron men det hjälpte bara en stund så fick byta slang innan jag var nere i Ledro.
Sen är det en räkmacka resten av nedförskörningen till Torbole.

Dryga 1900hm och 4t cykeltid blev det iallafall..

Annons

Vila i morgon, sista turen på söndag innan hemfärd.

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.