Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Har körts lite olika mästerskap under helgen, själv så tänkte jag ta mig utt på ett runda men hade inte riktigt orken efter några omtumlande dagar med sömnbrist.

Herrarnas SM i Linjelopp vanns precis av Michael Olsson (People4U Unaas cycling)om gjorde ett kanon lopp trots den hårda vurpan han var med om under Vättern GP där en hund sprang ut på vägen, Stort Grattis!

Annons

I Herrarnas EM i MTB XCO segrade Julien Absalon (BMC) före Nino Schurter (Scott) och Marco Fontana (Cannondale) på tredjeplats.
För svenskarna så gick det väl sådär med Emil Lindgren på 22:a plats och Mathias Wengelin på en 26:e plats dock efter en krängning av framdäcket när han låg runt 10:e

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.