Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Det har varit fullgas hela dagen idag, äntligen sitter jag lugnt i soffan och hinner skriva ett inlägg..
I går var det julbord med jobbet vilket var riktigt trevlig med god mat, men var riktigt trött efter veckan så jag tog det lugnt och var hemma till midnatt,.

Upp vid 8-tiden i morse sen gick jag ner till Solnacentrum med Vilgot medans Malin var och tränade, köpte lite schyssta krokar som jag tänkte få upp ner i förrådet.
Ska hänga upp Malins Mtb och balkongstolarna på väggen för att få lite bättre golvutrymme.
Blev även ett par billiga värmesulor till vinterns kalla distanspass, hoppas dom fungerar bra 🙂

Sen så åkte vi till jobbet och hämtade cykeln, svängde även förbi Cykelhuset för att köpa ett par nya rulltrisor, blev även en termoflaska som kanske håller värmen lite längre än 40 minuter som förra helgen.
Sena eftermiddagen bestod av tvättstuga, dammsuga och laga middag!
Ska byta drivlina på cykeln i morgonbitti innan jag sticker ut på solodistans, hoppas bara jag slipper regnet så kan det bli riktigt nice!

Annons

Blir premiär med modellen Alpha till höger i morgon!

Dagens inköp..
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.