Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Lite upp & Lite ner

Blev ingen träning denna helg, lördagen var ju en planerad vilodag så det visste jag ju.. Då var jag och Vilgot ute på Motocrossbanan och kollade när grabbarna gasade!

Söndagens tänkta distans ställdes  in på morgonen när kroppen / halsen inte kändes kurranta och snökaoset med stormvindar härjade utanför fönstret..
Ganska lätta att ställa in det passet och för en gångs skull vara mogen att hoppas över ett pass för att göra kroppen rättvisa!

Idag är jag hemma med Vilgot, kanske hoppar upp på Monarken i kväll, annars så vore det nice att fixa ordning skidorna nu när snön kommit.
Kanske dra ett premiärpass på onsdag kväll istället för att cykla nu när ändå vintern är här!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons