Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Lite nytt

Hade väl en plan på att cykla idag men senaste dagarnas regnväder satte P för det..
Istället så åkte jag och Vilgot till Farmor & Farfar efter dagis, lekte lite i parken innan vi blev bjudna på fika med nybakade bullar…

När vi väl kom hem så snörade jag på mig löparskorna och stack i väg på en lätt runda längs vattnet, på vägen hem så stannade jag till nere i centrum och hämtade ett paket från Nordictrade.

Fick lite nya glasögon och linser från SPY helt sjukt snygga och med deras Happy Lens kommer det bli än nu roligare att cykla!!   Stort tack till Lars och grabbarna på Nordic Trade som gör detta samarbete möjligt!!
Är du i tankarna på att köpa ett par nya glasögon, kika på SPY som är riktigt grymma och prisvärda!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons