Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Även om det blir mörkt snabbare och snabbare har det varit två långa dagar. Igår var det jobb från 0500 till 1930. Benstyrkepasset satt fint när man springer upp och ned i kyrktorn. I ett av tornen räkna jag stegen upp till klockorna, 128 steg! Upp och ner och upp igen:) men kul är det! Idag blev det lite kortare arbetsdag och jag hann ut en sväng med pannlampan! Hann även med att bygga en smidig tvättställning för hojarna. Dygnet har många sekunder! Håller på att konstruera en kedjestyrare också! Men jag måste göra lite justeringar i ritningen;) 

 
 
 r

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.