Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Kvällsride

Höstens första pannlampsride blev ikväll och det var riktigt skoj!
Tanken var att Johan skulle hänga med och vi skulle köra mälarrundan, han ringde på eftermiddagen och hoppade av då han kände sig seg och febrig.
Åkte hem efter jobbet och fick på mig lite varma kläder (+6 på tempen) och drog iväg mot Ursvik för ett varv på Nickspåret.
Lite ovant med kombinationen Lampa och hala rötter men det gick bra ingen vurpa men ett par fotningar.
Kul att möta lite folk ute i spåret, fyra stycken som jag körde om var ute och lekte i skiten!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

3 kommentarer

  1. Hallå Micke,
    Jag tänkte införskaffa en rejäl lampa för att kunna köra ute mer i höst och i vinter. Ser att du kör med pannlampa, vad är att föredra, lampan på styret eller på hjälmen?

  2. Tjena.
    Jag kör med lampan på hjälmen då jag tycker det är viktigt att få lyset där jag tittar.
    Om man bara ska köra väg så fungerar det säkert ok med lampan på styret.
    Det är riktigt skoj att köra med lampa, känns som det går dubbelt så fort 🙂

Comments are closed.

Annons