Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Kvalitetstid Levererar!

Markus Porath på Kvalitetstid har ju agenturen för ett par fina varumärken,  Aerozine och absoluteBlack.
Själv har jag kört med deras narrow-wide XX1 klinga på cykeln och den har fungerat klockrent under två säsonger, dessutom kör jag med spiderless varianten och sparar några fina gram mot original.

Nu var det en liknande klinga till kommande CX säsong som anlände, snabb leverans och bra service då jag hade den i brevlådan en dag senare, Weltklasse som vi brukar säga 🙂
Så om du går i tankarna på att uppgradera cykeln till narrow-wide eller bara vill lätta din nuvarande SetUp så tveka inte att kontakta Markus på  Kvalitetstid och lägg din order redan idag!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons