Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Kringelcrossen DNF

Jaha, första tävlingen i CX som jag inte slutfört..  Det var en chansning men ryggen höll inte!
Kändes redan på uppvärmningen att det skulle bli jobbigt vid löphindren och det var väl där det gjorde som mest ont i ryggen..
Gjorde en bra start och var uppe som trea direkt, tappade nån placering på första varvet men låg sedan med och “rullade” som femma några sekunder upp till täten.
Sen kom Hasse Mård förbi och någonstans där gav ryggen upp, tappade ett par placeringar till innan jag bestämde mig för att kliva av med ett varv kvar att köra..
Benen finns där och med tanke på dagsformen så kan jag nog vara med och tampas där uppe med en hel och frisk kropp!

Robin Hedström vann över Mård och gamle Trail/Enduro Anders blev trea Starkt jobbat!
Resultat hittar ni HÄR  och bilder från kalaset finns att beskåda hos  https://mkallstrom.wordpress.com/

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons