Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Keps Cup Ursvik

Då var den tredje deltävlingen i Keps Cup avklarad, arrangerades av Järfälla CK ute i “hemmaskogarna” vid Ursvik.

Cyklade till tävlingsplatsen då jag endast har 15 min dit, blev en lagom uppvärmning. Körde ett träningsvarv innan start och värmde upp lite. Banan var fin och teknisk blandat underlag med snö, lera och lite barmark.
Bättre bana än gårdagen då det nästan inte var någon is kvar i skogen..
Hade inga pangben idag vilket jag fick reda på när starten gick, och slet för att hålla rygg under första varvet och gjorde några missar innan jag hittade rytmen. Hade rygg på Per Kumlinoch det blev en liten fight innan jag lyckades ta mig förbi med en blockpass och sen släppte det lite och hade rygg på Fredrich och Johan Carlström då vurpade Fredde och jag gick förbi.
Hade Johan inom synhåll resten av loppet och trodde jag skulle bli två men han körde i Elitklassen som körde ett varv mer än H30 och jag gick i mål som segrare!
Mr Friberg vann även idag och hade väl en segermarginal på 6 min till tvåan..
Resultat finns HÄR

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons