Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Keps Cup Premiär med resultat

Startade med att cykla ut till Vallentuna med Calle & Thomas i det fina vårvädret, blev en bra uppvärmning på dryga timmen.
Väl på plats var det mycket folk (ryktas om 100) som samlats för att få köra skiten ur sig denna premiärtävling för många.
MTB Täby bjöd på en teknisk bana som var riktigt skoj, bara ett par surhål annars kanon fin, tyvärr så saknades det väl lite omkörningstillfällen då det var singletrack 90% av varvet.
Startade ok men hamnade bakom några långsammare cyklister och tappade tid, efter drygt halva första varvet så kör en kille stopp precis framför och jag hoppar av för att springa förbi då jag hör et pys från bakdäcket….. Där var mitt lopp över, (hade lagt i slang för att däcken inte höll luft)  Sprang till varvningen och la i en  ny slang,  hamnade ett varv efter Eliten när jag kom igång igen men gnetade på och fullföljde alla 5 varven som vi i H30 skulle köra.
Har ingen aning om placering men det viktigaste är att jag fick ett bra race i kroppen och få lite input på inställningar som ska ändras på fjädringen och lufttrycket..

Kikade lite varvtider på Strava och hade helt ok tider utan att ha några ryggar att gå på…
Sen var det bara att cykla hem igen och skriva in 3-1/2 timme i loggboken

Eftermiddagen spenderade hos goda vänner med grillning och ficka, Topp Notch dag helt enkelt!

                                                      Resultaten hittar ni HÄR

Annons
Mange, vinnare i Herrar Sport!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.