Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Jobbat och Cyklat

Rullade iväg till jobbet på Mtb´n strax efter 08.00 i lätt duggregn, rullade på bra trots veckans sjukfrånvaro från träningen.
Efter avslutad arbetsdag vid 16-tiden rullade jag hemåt i solen som tittade fram, hade bestämt mig för att skarva så det blev en runda via, Ängsjö, Kalhäll, Görveln och Viksjö innan jag var hemma igen!
Riktigt blåsigt var det men varmt och fint och relativt torrt i skogen, passade på att premiär inviga nya FOX kläderna med Shorts istället för Lycra vilket var riktigt nice 🙂

I morgon blir det en lång arbetsdag så ingen träning kommer att hinnas med…

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons