Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig…
Igår hade jag som plan att köra ett varv på Nickspåret, började skruva lite på cykeln för att bla byta handtag till dom nya ESI jag fick förra veckan.
När jag skulle skruva loss handaget på växelsidan (gripshift) så hade jag inte riktigt koll på vad som hände när jag drog isär handtaget så det flög iväg en fjäder då det lossnade på fel ställe..
Efter mycket knåpande och knepamde trodde jag att jag fått allt på plats och skruvade ihop det igen.
När jag sedan skulle testa så fungerade det inte som det ska då det var tvär stumt att försöka vrida växelreglaget. Gav upp och hoppade i säng sent blev det också!

När jag vakande hade ju snöstormen från helvetet kommit och spytt ut en halv decimeter blötsnö, beslöt att det inte skulle bli någon cykling pga växelstrulet och vädret!
Lyckades fixa växeln då det var ett metallbleck som hoppat ur sitt läge och låste hela vridfunktionen, tog “bara” nån timme att lista ut hur det skulle sitta..

Annons

Efter jobbet så mötte jag Malin och Vilgot i Sollentuna för att fixa lillemans pass så han kan hänga med till Spanien om knappt två veckor 🙂
Efter det åkte vi till Fredde på Carlaproshop och hämtade ett par nya Conti X-King däck och ett par nya innerslangar så jag kan köra punka där nere bland stenarna…

Vilgot testar en El-Trail från Gas Gas
Nya ESI Grips
Plåtblecket som låg fel…
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.