Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Inställningar & KOM

Fick en liten pryl i brevlådan igår som gör det möjligt att finjustera RS Monarch dämparen ytterligare!
Vilken skillnad det blev med ett litet lägre tryck i ena kammaren, nu jobbar den ner sig ytterligare dryga centimetern i slaget med samma Sag och det känns verkligen att man får med sig farten på ett helt annat sätt, Topp Notch!
Drog till med ett Strava KOM på nya Nickspåret idag, tyvärr höll det bara en stund då Flockhart var ute och hetsade, så nu är man tvåa slagen med 2:05..

Nu blir det lugnt fram till Fredag då jag ska rulla några varv på SM banan, hoppas kunna få lite massage i morgon eller på Torsdag så jag har Pangben på lördag!

Annons

Vilgot ChefsMekaniker!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.