Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Skämt å sido…   Men har några bra resultat i bagaget så här på försäsongen!

Vinst i H30 dom 3 senaste tävlingarna och där blev det även en 2:a plats totalt med en missad deltävling så det måste ju va godkänt..

Idag bjöd Spårvägen på en fin bana ute i Hellasområdet, ett långt varv som tog ca 18 min / v..
Micke F drog iväg som en avlöning direkt och sen kom hydet, jag kom lite väl långt ner i klungan när stigen började så det blev lite kaosartat direkt..
Sen hittade jag Jeppes hjul och bet mig fast i två varv innan snöret gick av.. Hade sällskap av Världsmästar Tommy som droppade av på sista varvet (vet ej varför) sen var det bara jag och en Trosacyklist kvar som gjorde upp om segern i H30.

Totalresultat finns HÄR

Skoj med massa kamerafolk i skogen, har ni några bilder på mig så är det bara att hojta till 🙂
mikael.kippila at gmail.com

Annons

I morgon blir det jobbpendling för att rulla ur benen efter en dubbelrejshelg!

                         

                      Stort tack till alla samarbetspartners som hjälper till , ni vet vilka ni är!

Photocred http://jeppman88.blogspot.se/

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.