Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Hyfsad distanskväll

Tog cykeln till jobbet i morse, 25km.
På vägen hem skarvade jag på upp mot Rosersberg och runda Oxsundasjön. Vände ner mot Kalhäll och via Kairo för första gången hittade jag ”Bruket” som är Järfällas slalombacke och tog mig upp på toppen av den för att sedan dra en schysst dirtslinga med lite hopp på vägen ner.
Sen hade tiden rullat iväg så jag fick ta den närmaste vägen hem via Veddesta och Spånga.
Klockan stannade på 2.38.40 och totalt 80km totalt idag.

Får se vad jag hinner med i morgon, det är TT ute hos Ville och grabbarna i Sollentuna, tyvärr är det lite sent för min del 19.30 så det lutar åt att jag får köra ett solopass istället 🙁

Annons
Lägg till bildtext

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

3 kommentarer

  1. Ser ju rätt gött ut!
    Var har du extraflaskan nånstans? I depån, ryggfickan eller nån annanstans? Tänker att en 75 cm inte räcker på ett långlopp..

Comments are closed.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.