Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Hur kan uppskattningsvis 70 personer köra på samma sten och punktera? Det hände tydligen igår på Nya Långa Lugnet, bild på den beryktade stenen kan ni se på Öijers blogg

Själv har jag inte gjort mer än tvättat cykeln efter helgen, bytt lager i pedalerna samt fixat ordning Motocrossen så jag kan ta en premiär tur snart!

Annons

Btw, vad tycker ni om dagens besked om att etapp vinnaren från Girot Mauro Santambrogio testats positivt för Epo…  Andra cyklisten från samma stall (Vini Fantin) som torskar under Girot, Inte OK säger jag!

AJ Aj AJAJ
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.