Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Härlig distans…

Mötte upp Calle i sumpan vid 9 rycket och vi styrde cyklarna norrut och försöka få så mycket skog som möjligt då det är det som är roligast att köra!

När vi trasslat oss ut mot Mälaren mötte vi Kumlin som var ute och körde solo, han vände och slog följe med oss och det blev riktigt mycket stig ut till Väsby där vi styrde hemåt igen.
Jag och Calle längade lite på Järvafältet och där efter ca 3:30 kom hammaren som smygen ur verktygslådan 😉
En gel piggade till lite granna men backarna var inte att leka med, sista biten så tuggade jag hjul bakom Calle som pushade på mig!
Ett pitstop på OKQ8 i Hallonbergen för att spola av cyklarna innan vi körde sista kilometern hem..
Nu är jag helt dö i benen, har rensat kylskåpet och satt på Formel 1 loppet från i morse som min kära Tivo har spelat in 🙂

Dryga 4 timmar skog i grymt väder och med trevligt sällskap gjorde dagen!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons