Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Halva veckan + ANNAT

Jaha, har man jobbat söndag så är det väl ändå halvtid idag Onsdag 🙂
Ingen träning i går då det blev jobb till 21, idag blev det inte lika sent men blev sent för träning ändå..
Packar med grejorna i morgon och hoppas få till ett pass ute i skogen, blir nog min TT bana bredvid jobbet som får äran.

På torsdag blir det ett besök hos Micke på Feelalive Scandinavia för att fylla på energiförrådet inför kommande tävlingar, anmälde mig till Kolmårdsbiken igår sen är det Billingeracet som gäller!

USWE vätskesystem är ju en av mina samarbetspartners och till 2015 har dom släpp denna lilla smidiga rackare ( XC Hydropack 2,L) som lämpar sig perfekt till XC cykling..

     
                        Följ dom på Twitter @USWEmtb så får du 10% på din första beställning!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons