Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus

Åkte ut till Hellas med målet att göra ett bra lopp och behålla 3:e platsen i Totalen..
Banan var inte till min fördel med ganska lite tekniskapartier och mera lätta / snabba partier..

Köttade på i starten och körde upp mig i fältet direkt, efter första varvet var jag i ledning i Veteranklassen med totalvinnaren Erik Grejus i bakhjulet.
Erik gick förbi och jag tappade direkt några meter sen så var han borta..
Vi var ett bra gäng som höll ihop i halva loppet innan en junior vurpade och jag körde rakt in i hans cykel (junior misstag)  tappade då två gubbar och hamnade längst bak i kön med Fredrich, Damian, Ivar och nån till..
Ut på sista varvet låg jag som fyra i den gruppen och kände mig relativ fräsch, bestämde mig för att göra en attack in på den mest tekniska biten på ett gärdet och fick lucka som jag höll i mål och slutade 3:a..
Grymt nöjd med körningen och även totalresultatet där jag blev trea i Cupen!

Annons

Bra helg och ser fram emot CX-cupen på Lida..

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

2 kommentarer

Comments are closed.

Annons