Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

GöteborgsGirot bloggträff

Hann in till stan direkt efter jobbet för att medverka på Bloggträffen inför första upplagan av Göteborgsgirot
Vi blev bjudna på lite tilltugg och fick med oss varsin goodiebag med prylar från deras samarbetspartners.
Jesper Andersson var där och så tyckte jag att  Blackie var på plats.

Ni som inte vet så arrangeras två lopp samma helg för att locka alla typer av cyklister.
På lördagen 11 Maj körs Stadsloppet i centrala Göteborg på en bana som är lagd av nuvarande förbundskaptenen i cykel Mattias Reck , som också var närvarande.
Loppet som har start och mål på nya Ullevi Arena siktar på ett deltagarantal runt 3000 det första året för att sedan försöka växa med tiden!

På Söndagen 12 Maj körs MTB-loppet som startar vid Delsjöskogens naturreservat och går i mål på nya Ullevi. Det finns två varianter att välja på, Motionsklass 2,5 mil eller Tävlings/Motionsklass 3,7 mil.
Bana går mestadels på stig och lite mer teknisk terräng än ett klassiskt långlopp och det ses ju bara som positivt från min sida.

Kvällen avslutades med lita Q&A med kände triatleten Jonas Colting som berättade lite om sin karriär och framtidsplaner..

Jag tror detta lopp kan bli riktigt skoj oavsett vilket lopp man ställer upp i och själv ska jag se om det passar in i min planering annars får det bli nästa år…
Gå in på deras sida och kika så kanske du hittar din nya utmaning?

Annons

Lägg till bildtext

Jonas Colting

Mattias Reck
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons