Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Vilken härlig morgon,. fredag å allt….
I går han jag med riktigt mycket efter jobbet, först besiktade jag pärlan som såklart gick igenom UA.

Vidare hem och på med cykelkläderna för ett varv runt Nickspåret t.o.r, spåret är fortfarande riktigt fint bara på ett par ställen som det är lite smetigt.
När jag kom hem så var det bara att duscha lite snabbt och åka vidare för att plocka upp Malin på Worldclass i Sumpan, sen bar det iväg mot Ica Maxi i Solna för veckans matinköp.
Avslutade kvällen med ett nytt avsnitt av SOA

Har lagt till en ny flik på högersidan i menyn, “Till Salu” där kommer jag lägga upp lite smått & gott som ska säljas, just nu ligger min bil där för den som är intresserad!

Lite höstinspirerade bilder med lampa på cykeln då det skymmer på rätt snabbt när man ska ta sig hem från skogen..

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.