Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Gårdagens Premiär

Det blev en lysande tillställning i går kväll när Norrort Lightbulb drog i gång på Villes bana!
Efter ihållande regn på dagen sprack det upp och blev sol på eftermiddagen, dock hade banan blivit lite hal och lerig men det är ju så det kan vara i Oktober..
Banan i sig var bra, lite väl teknisk för att passa alla men det är ju utmanande och förhoppningsvis så lär man sig något nytt som man kan stoppa i kunskapspåsen!

Vi kan väl säga som så att den svåraste mest tekniskt krävande banan är avklarad så ni som har en tanke på att inte köra resterande deltävlingar kan tänka om 🙂

Själv så rullade jag på med segaben efter helgens crossande och med lite känningar i kroppen har jag hållit mig lugn.
Körde med Malins HT 29er med för mjuk gaffel och Conti RK däck gjorde väl inte saken bättre, men jag hade iallafall bra lyse 🙂

Grymt format och riktigt skoj att det dök upp dryga 20 personer som ville rejsa med pannlampa!

En lugn helg väntar utan tävling, ska kika på Supercross på lördag som körs på Tele2 Arena !

Annons

                             Bilder tagna av tusenkonstnären och klockmästare Jeppman88

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.