Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Fullt upp >!

Själv har jag inte cyklat i dag men det finns ett gäng som körde..Lidingöloppet-MTB idag.
Av vad jag har läst på Twitter så vann Matthias Wengelin en spurtuppgörelse före Emil Lindgren och Calle Friberg på tredjeplats. Girot kör en Lagtempo etapp idag och den kan ni Live streama  eller slå på Eurosport som börjar sända 15.30
Själv har vi varit på IKEA och handlat lite saker till lägenheten, hämtat nya barnvagnen så nu är allt redo tills lillgrabben får för sig att komma om lite drygt 30-dagar..
Nu ska jag lägga plattor på balkongen sen blir det mek av SRAM XX bakväxel..

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons