Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykelpassion by ShortyOkategoriserade

Fornstigen rena E4:an

Jaha, då var fornstigen plus transport och en extrasväng på hemvägen runt Alvik avklarad..
Det va fint i skogen, lite blötare på sina ställen än vad Nickspåret erbjuder för tillfället men riktigt fint är det trots regnandet på sista tiden, 57min på varvet med HT.
Rena E4:an i rusnings trafik i skogen och Kändis krock med Calle F och tydligen var även Kalle Bern ute och snurrade runt  plus ett gäng andra glada cyklister som kämpade på..
Formen börjar komma tillbaka efter förkylningen och det är strax dax att köra lite hårdare pass igen!
Är sugen på Hammarby Hill till helgen men vi får se hur det blir med den saken, vill gärna göra ett bra resultat om jag ska ställa upp.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.