Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag passade jag på att fixa ett par ärenden på eftermiddagen.
Jag köpte en Golvpump hos Cykloteket i våras när jag insåg att det behövdes två i vårat hushåll, en hemma och en i bilen..
Tyvärr så gick den sönder strax innan sommaren men jag har inte haft tid att åka dit och reklamera den.
Den sprack i munstycket som man sätter mot ventilen och blev helt obrukbar.. I dag svängde jag in hos dom nere vid nortull och blev riktigt förvånad vilken bra service jag fick. Citat: Jaha en till som spruckit… tror inte jag har några kvar…. vänta lite ska jag springa in på lagret och kolla… Kommer ut med en hel kartong nya pumpar som precis kommit hem.. Hoppas det går bra med en svart? Självklart sa jag och åkte hem med en ny pump! Det är ju bra service, tack cykloteket..
Åkte vidare till stans trevligaste cykelbutik Cykelcity för att snacka lite skit med grabbarna (Ragge & Fredde) hämtade även mitt nya Hope styrlager som dom hade fått hem. Avslutade med att titta på upplösningen av dagens etapp på Vueltan där Radioshacks Daniele Benatti plockade hem spurten.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.