Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus

Fint i Knivsta

Lite kallt med en temperatur runt nollan men vad gör det när det bjuds på finfin bana!
Runt 30 pers dök upp, allt från juniorer till Elit, banan var riktigt skoj och temperaturen gjorde spåret lite lätt frostigt med grymt grepp..
Försökte placera mig bra i starten och kom in som femma i skogen, Jeppe körde om ganska snabbt så var jag sexa.. Plockade Per på andra varvet och låg länge femma, när jag ska varva ut på sista varvet dör lampan på styret.
Kör med endast lilla Silvalampan på hjälmen in till mål, tappade en gubbe i spurten och slutade sexa tror jag!  Calle vann före Ville och Gunnar..

Grymt bra bana som Knivsta CK fått till, blir att dra dit och träna i vår 🙂

Nu väntar sängen och jag startar morgondagen med ett gympass, Yeeeha!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons