Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Final Kepsen

Packade in hela familjen och rullade ner till Rönninge där det bjöds på syrafest på en grymt fin bana!
Tyvärr var mina ben inte i slag från gårdagen och resultatet blev där efter…
Hängde väl med tätgruppen på första varven, sen fick jag och Mario släppa kontakten. Vi höll ihop under tre varv sen så stumna jag och han fick ett par meter ut på långa grusvägen och där är han mycket vassare än mig så det blev sedan en soloresa till mål dom sista tre varven..
Blev ett avslaget sista varv (2 min långsammare) och tiden rann iväg och till slut blev det hela 5 minuter till Jeppman som vann idag igen!

Grymt nöjd med min Rose Thrill Hill, mina nya kläder från FOX, grymma glasögon med HappyLens från Spy Optic  samt mina sköna handskar, strumpor och arm / benvärmare från  GripGrab
 Med bra produkter är det ett nöje att cykla i skogen 🙂

Trevligt folk och ett bra arrangemang avslutar 2015-års Keps Cup!

Alla foton kan är tagna av Peter Herneheim och kan ses HÄR

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons