Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Fin Mtb cykling + ANNAT

Hade packat väskan och cykeln stod kvar på jobbet sedan gårdagen så det var bara att styra ut till Ursvik efter arbetsdagens slut.
Fint och torrt runt spåret för utom dom “vanliga” surhålen som alltid är fuktiga, rullade på ett varv i lagom tempo och det kändes väl bra.
Tar ungefär 15 minuter innan benen kommer igång det märks att det tar längre tid ju äldre man blir 🙂
Avslutade med ett varv runt genvägen, men det började skymma så det blev i mörkaste laget på slutet, ska bli skönt när det blir sommartid om ett par veckor så man hinner gasa ordentligt på kvällarna efter jobbet.

Väntar på två paket varav ett som jag trodde skulle komma idag då jag hade velat testa med den komponenten på cykeln innan helgens Keps Cup…
Det andra paketet skickades idag och jag hoppas det kommer på fredag då jag också skulle vilja använda dom grejerna i helgen..

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons