Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Unnade mig en Gramin Edge 500 som jag hittade till ett bra pris på nätet, valde den svart/vita modellen som kommer matcha bra till både racern och Mtb´n. Var inne en snabbis på Cykelcity idag och inköpte en ny styrlinda samt lite kedjesmörja och ett par strumpor.
Träningen i veckan har varit sådär, lyckades bara med en runda till jobbet t.o.r i tisdags.. Sen har det varit lugnt på träningsfronten, har firat Farsans 60års dag och haft kusinerna från Finland på besök idag. Men i morgon blir det en långrunda, troligtvis kör vi sigtunarundan som är lite drygt 10mil.

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.