Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Efter en stor och god frukost klädde jag på mig lite mer skydd än på resans andra cykelturer. Kralligare skor, fullfacekrukan, ryggskydd och ett par knäskydd. Rullade ner till liften och löste ett dagskort, kostade inte ens 30€!?!? Sen dess har jag cyklat mer eller mindre hela tiden, stannade för lunch, ännu en lasagne;) och ett kort espressodrickarstopp:) hann med hela 13 åk innan liften stängde! Körde bland annat en av 2005 års  downhillvärldscupsbanor:) kom in i åkandet mer och mer och tog ett par rätt stora drop och hopp i slutet:) Kul med lite annan typ av träning! Det här är magiskt kul, tror nog det blir lite mer enduroåkande framöver:)

IMG_3100

Annons

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.