Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Dur & Moll

Det roliga med dagen var att bilen var färdig på verksta´n och det blev inte allt för dyrt…
Fick mina nya SPY Screw glasögon efter lite strul med leveranser, riktigt fina och bekväma var dom när jag körde ett varv på Nickspåret..
På vägen hem från skogen så började det kännas konstigt under vänster foten och jag kollade ner för att notera att pedalen satt löst och då menar jag inte gängan i vevarmen utan pedalkroppen..
Stannade till och kunde dra ut hela pedalkroppen från själva pedalaxeln, lyckades ta mig hem lite lätt med kraft från högerbenet..
När jag kom hem så började jag undersöka vad som gått sönder och det visar sig vara det yttre lilla spårkullagret som totalt gett upp och alla kulor har lossnat från hållaren..
Snacka om röta då detta troligtvis börjat redan under helgens Billingerace men lyckats ta mig till mål utan att märka några problem,nu hinner jag fixa det till söndagens Kolmårdsbike.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons