Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Okategoriserade

Drönarfilm Groopencrossen

Det gick tungt idag men trots det hade jag kul. Banan passade inte riktigt mig, för mycket gasa på platten. Men en jättefin bana och ett häftigt område! Jag skickade upp drönaren i luften och tänkte att jag kunde dela med mig av en liten filmsnutt jag klippt ihop nu på eftermiddagen. En bild på fina området och ett bildbevis taget av Mattias “Aktivitus” Lundqvist… på att jag var där och körde slut på benen! Sprid gärna filmen vidare, kanske är nån crossåkare som fastnat på en bildruta!

IMG_5335 IMG_5326

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.