Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Det blev inte som tänkt..

Planen var distans på Mtb med Calle & Sparren ut e på Ekerö idag, när vi väl var på g så visade det sig att stormen från helvetet verkligen var i Stockholm idag (byar med drygt 16 s/m) 

Vi började spåna på alternativ och då bestämde vi oss för att göra ett försök på Fornstigen..
Den var bitvis riktigt fin och bitvis riktigt trixig och ospårat, lägg på dryga 15 cm lössnö som gjorde det svårcyklat dessutom körde vi alla utan dubbdäck 🙂
Det blev mer av ett intervallpass än distans men vi var nöjda efter ca 2 timmar i skogen och kunde rulla hem med gott samvete!
Nya cykeln fungerade kanon  det lilla som går att testa i skogen med lössnö utan dubbdäck och fjädring som inte var rätt inställd!

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons