Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Dagensrunda med bilder

Rullade strax före nio för att möta upp Thomas nere vid Alvik som dagen i ära invigde sin Canyon CX.
Kände redan då att det kommer bli tufft med motvind hela vägen ner till Södertälje vilket vi blev varse om.
Vi fick med/sidovind mellan Södertälje och Vårsta, lyckades punktera bakdäcket vid Hall och fick skita ner mig lite, tack Thomas för att du hade en fungerande pump med dig…
Tog en kort fikapaus vid Rosenhill med endast en bulle till Kaffet. (brukar ta en smörgås)

På vägen hemåt var vindarna konstiga och det blev lite allt möjligt förutom medvind och Thomas väggade vid Pålamalm och fick kämpa sig igenom sista timmen i blåsten..
Kom tillslut hem med 4.30 rulltid på klockan, dryga 10mil och ordentligt hungrig, Körde endast med en 750ml flaska fylld med Squeezy Fortigel sportdricka..

Noterade även en ny lägsta vikt när jag ställde mig på vågen efter duschen 57,8kg…
I morgon är det Jobbpendling igen.

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons