Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Idag var dagen efter gårdagens tillställning hos Magnus & Lillianns  namngivning / inflyttningsfest.
Lite seg när klockan ringde men jag hade lämnat kvar bilen hos dom ute i Huddinge så det blev en planerad runda med Johan för att hämta den.
Jag stack iväg vid 10.30 efter att monterat i en slang i framhjulet och klätt mig för höst väder med knä och armvärmare.
Mötte upp Johan vid Liljeholmen och så stack vi vidare längs mälarrundan ner till Vårby där vi tog vägen runt Gömmaren och Brantbrinks IP för att landa vid Huddinge efter ca 1t.45m cykling.
Skönt att komma ut dagen efter och få friskluft.
Nu har precis våra gäster åkt hem, hade ett litet kalas för kusinerna som kom över och åt lite smörgåstårta och fika.
Nu ska jag kika på eftersändningen av F1 från Spa..

Johan har fixat snus på macken.

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.