Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Comsi Comsa

Ja, det har väl regnat idag igen…  På förmiddagen i mellan regnskurarna cyklade jag och Vilgot till lekparken. Lite lek i sandlådan med traktorer och bilar innan vi styrde cykeln hemåt igen
(Pappa cykla) är ett av dom vanliga två ords meningarna pojkstackarna slänger sig med 🙂

På kvällskvisten stack jag ut mellan regnskurarna för lite test av tryck i dämparen efter om shimsningen och samtidigt dra några intervaller i skogen, halt som sjutton bland rötter och stenar men riktigt bra teknikträning!
Avslutade passet med 8*10 sek MAX intervaller.
Nu regnar det som aldrig förr och det är faktiskt lite mysigt, men i morgon får det gärna va uppehåll..

Annons

Premiär för min nya HotPack jacka från Sportful !
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons