Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ett smått Buddistiskt anslag på cyklingen idag. Jag cyklade i cirklar. Större cirklar runt Växjö stad, eller åtminstone i skogen sydöst om den. Något mindre cirklar halvvilse på stigar i av sly övervuxna kalhyggen och några små cirklar instängd i en stor hage med elstängsel. Allt går runt och kommer igen. 

Och apropå cirklar så påminner hjul om sådana och om det kan sägas att mitt bakhjul höll i alla fall första turen efter uppriktning och ny eker. Risken är väl tyvärr att det smäller snart igen. Tre ekrar är bytta och det är väl inte helt jämt spänt längre. Så det är en tidsfråga innan det blir dags för nytt hjul till den cykeln. Det nyligen beställda bakhjulet till hybriden är redan skickat från Tyskland och på väg. De är lika effektiva som fördomarna de där Tyskarna.

Cyklingen var annars attans kall och det tog ett tag innan fingrarna tinade upp. Det sprängde så där härligt i dem när värmen så sakta återvände.

 

Ibland hittar man märkliga skyltar i skogen!
Ibland hittar man märkliga skyltar i skogen!

Nu ska jag fortsätta tina upp.

Annons

 

/ J – kall

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.